menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Enschede weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Enschede

Een kundige Payroll uit Enschede helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Enschede

U heeft een onderneming in Enschede. U heeft een kleine of middelgrote onderneming of bent net gestart met uw onderneming. De continue veranderingen in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is voor u lastig bij te houden. Het risico dat u als ondernemer loopt bij ontslag van een werknemer, arbeidsongeschiktheid of ziekte van een personeelslid zijn veel te groot geworden voor uw onderneming. Als ondernemer staat u niet alleen met deze problemen. Een payroll bedrijf in Enschede kan wellicht de oplossing voor u zijn.

Het idee van een een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgever aspect, met alle plichten voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw onderneming overnemen. Uw mensen komen in dienst bij de payroller, maar werken nog wel bij u. De specialisten van het payrollbedrijf nemen de salaris- en personeelsadministratie van uw bedrijf over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. Ook de doorbetaling van salaris bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van een medewerker komt voor rekening van de payroll partner. Uw onderneming kan op die manier weer alle noodzakelijk aandacht van u krijgen. Het zoeken van nieuwe personeelsleden blijft u gewoon doen, neemt u medewerkers in dienst, dan kunt u deze onderbrengen bij de payroll partner.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen voor grotere ondernemingen. Veel minder druk wordt vooral bij een kleiner bedrijf ervaren als het eigen risico bij ziek zijn en verzuim bij een payroll bedrijf is ondergebracht. ZZP’ers en freelancers kunnen payrolling inzetten. ZZP’ers en freelancers verrichten dan werk in loondienst waardoor zij automatisch onder de sociale verzekeringen vallen. Op die manier blijft u zelf tarieven vaststellen, maar factureert via het payrolll bedrijf. U hoeft geen stress meer te hebben over het debiteurenrisico.

1.196
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
7.985
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Enschede

Professionele payroll in Enschede

U heeft formeel niet meer status van werkgever op het moment dat u uw werknemers onderbrengt bij een payroll organisatie. U kunt zich dan weer fulltime bezighouden met uw onderneming! Uw handen vrij om het ondernemerschap uit te voeren. Het payroll bedrijf neemt alle administratieve rompslomp voor zijn rekening, of het nu gaat om pensioenen, begeleiding bij ziekteverzuim of salarissen, u hoeft hier niet meer over na te denken. Het enige dat u nog moet doen is zorgen voor de werkroosters van de medewerkers en op tijd de gewerkte uren door te geven aan uw payroll partner.

Het is wellicht een vreemd idee: u bent de leidinggevende van een onderneming zonder werknemers. U hoeft het natuurlijk niet zo rigide door te voeren. U heeft bijvoorbeeld ook de keuze nieuwe medewerkers bij een payroll partner onder te brengen of seizoenskrachten. Er zal niet veel veranderen voor de nieuwe werknemers in het geval van een payroll constructie. Dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden zal voor hen van kracht blijven. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid kunnen zij terugvallen op de begeleiding van de HR-specialisten van de payroll organisatie.

Wat kost payrolling regio Enschede

Het tarief wordt samengesteld uit verschillende onderdelen, maar kort gezegd is het uurloon van de medewerker verhoogd met een opslag. Kosten voor het beheren van de administratie en het afdekken van bepaalde risico’s zoals langdurige arbeidsongeschiktheid zitten in deze opslag. Polissen kunnen door payroll organisaties, door hun grootte, veel voordeliger worden afgesloten dan door andere ondernemingen. Dergelijke kosten komen voor uw rekening op het moment dat u medewerkers in dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Keano Tolman, regiomanager in Enschede. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Enschede.

Weer ondernemen met payrolling

Bent u werkzaam in een sector waar veel werknemers werken met een tijdelijk of flexibel contract? Dan is een payroll constructie bijzonder gunstig voor u. Omdat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een flexibeler contractduur mogelijk. Wanneer u uw medewerkers zelf in dienst heeft, dan zult u na twee jaar tijdelijke contracten de medewerker vast in dienst moeten nemen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn een stuk langer. U kunt een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de medewerker in vaste dienst neemt.

Voor u als ondernemer en uw werknemer kan een langere tijdelijke contractperiode zeer gunstig zijn. Vooral studenten hebben geen behoefte om een vast contract te ondertekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo belangrijk. U kunt zo middels een langere termijn medewerkers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun gehele studietijd zeker van een bijbaantje.

Met payrolling blijft u gewoon alle touwtjes in handen houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie bij te houden, draagt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer van doen met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Enschede aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Enschede te zeggen hebben!

img

Bas Kelder

Ik ben deskundig begeleid door Professionals Enschede. Door de super hulp heb ik meteen een Payroll gecontacteerd die mij met mijn probleem kon helpen. In zee gaan met Professionals Enschede zorgt ervoor dat er meteen een mensen voor je aan de slag gaan.

img

Carlijne Sorleij

Direct goed geholpen door Professionals Enschede! Het zoeken naar een Payroll ging heel soepel. De opties waren uitgebreid en goed onderbouwd.

Professionals uit andere branches in Enschede

Let's Talk

Bij Professionals Enschede staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier